Post by abpapisfiperch on Feb 17, 2022 12:41:43 GMT -8
------------------------------------------
▶▶▶▶ Rick and Morty: Pocket Mortys ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Rick and Morty: Pocket Mortys IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ πόρος γεννήτρια απατεώνων ▞▞▞
▞▞▞ Rick and Morty: Pocket Mortys 2022 version ▞▞▞
Είναι εντάξει. Έπαιξε για λίγο και το απόλαυσα. δεν εμφανίστηκαν διαφημίσεις για μένα. Οι νεκρικοί ήχοι ήταν επίσης αστείοι. αν και ο χάρτης είναι κάπως περίεργος. δεν βρίσκεις καμία ζωή (εκτός από τα άγρια θύματα) αλλά είναι εντάξει.
Συνεχίζω να τρακάρω κατά τη διάρκεια των Morty Games, έχασα 2000 σε νόμισμα παιχνιδιών μόνο και μόνο για να τα χάσω λόγω ενός ηλίθιου σφάλματος 👎
Δεν πειράζει η καμπάνια είναι πολύ πιο διασκεδαστική από την πολλαπλή, στην καμπάνια έχετε τουλάχιστον ανοιχτό χώρο για να εξερευνήσετε μια εύρεση νέων νεκρών, σε πολλούς παίκτες βασικά απλά τρέχετε σε έναν μικρό κύκλο για περίπου μια ώρα ελπίζοντας ότι ίσως απλώς βρείτε κάτι μισό αξιοπρεπές, σπάνια συμβαίνει. Αν θέλετε κυριολεκτικά οτιδήποτε καλό σε αυτό το παιχνίδι, θα πρέπει να ρίξετε κάποια χρήματα σε αυτό, γι' αυτό δεν είναι πλέον διασκεδαστικό. Δεν ήταν κάποτε ένα λάκκο για χρήματα, αλλά αυτό είναι το μόνο που είναι τώρα.
Από όλα τα πράγματα που δεν μου αρέσουν πρέπει να το βάλω εκεί έξω. Κάθε επίθεση εκτελείται με ένα κίτρινο μαστίγιο; Για ένα εξωγήινο Morty spitting acid, είχα σκεφτεί ότι ίσως κάποια περισσότερη λεπτομέρεια δεν θα ήταν πάρα πολύ να ζητήσω. Το ίδιο το gameplay δεν είναι κακό, απλά είναι πραγματικά ενοχλητικό να βλέπεις ότι τα απλά εφέ δεν θα μπορούσαν να έχουν προσθέσει λίγη ποικιλία στο παιχνίδι. Αυτό και το σύστημα κλάσης ψαλιδιών χαρτιού βράχου θα μπορούσε σίγουρα να ανανεωθεί, δεν το περιμένω να συμβεί, αλλά αν συμβεί, σίγουρα θα ήθελα να επιστρέψω και να παίξω, αλλά μέχρι τότε θα απεγκαταστήσω αυτό το παιχνίδι.
Τέλειο
Είναι ο Ρικ και ο Μόρτι να γνωρίσουν τα πόκεμον τι να μην αγαπάς;
Έχω δοκιμάσει τα πάντα, αλλά παραμένει κολλημένος στην οθόνη φόρτωσης. Δίνω 2 αστέρια για δημιουργικότητα για το λογότυπο. Αναρωτιέμαι μόνο εγώ έχω αυτό το πρόβλημα ή το έχουν και άλλοι;
Σίγουρα υπάρχουν στιγμές που είναι διασκεδαστικό, αλλά κατά τη διάρκεια των μαχών οι στροφές γίνονται περίεργες και ξαφνικά δέχομαι επίθεση 3 φορές στη σειρά. Ο τύπος βράχου, χαρτιού, ψαλιδιού δεν φαίνεται να έχει σημασία κάθε φορά. Έχω χάσει πολλές αποκρούσεις παιχνιδιού. Νομίζω ότι έχει κάποια σφάλματα. Διαγράφηκε.
Φανταστικό σούπερ κατεβάστε το
Μου αρέσει πολύ το παιχνίδι, αλλά κάθε φορά που προσπαθώ να επιτύχω την παλιά μου πρόοδο, δεν λειτουργεί, παρακαλώ, διορθώστε το
Το παιχνίδι δεν λειτουργεί πλέον για μένα. Δεν με αφήνει να μπω στο παιχνίδι και συνεχίζει να με κλωτσάει.
Καλή πλοκή, ωστόσο, θα πρέπει να μπορείτε να πάρετε από μια προηγούμενη αποθήκευση. Έχω συνδεθεί στον λογαριασμό παιχνιδιών μου, οπότε τα δεδομένα μου θα πρέπει να κολλήσουν αυτόματα εάν η εφαρμογή διαγραφεί και γίνει εκ νέου λήψη, αλλά δεν έγινε. Ήμουν αρκετά μακριά και δεν θέλω να ξεκινήσω από το μηδέν.
Είναι pokemon αλλά καλύτερο
Rick and Morty: Pocket Mortys Симулације tfib
Nai
Rick and Morty: Pocket Mortys Simulation gwme
Πολύ διασκεδαστικό και εθιστικό παιχνίδι. Εξαιρετικός τρόπος για να περάσει η ώρα. Ωστόσο, το παιχνίδι κολλάει συνεχώς πάνω μου ενώ παίζω και χάνει τις αποκρούσεις μου, με αποτέλεσμα να ξεκινήσω ξανά από την αρχή πολλές φορές. Καταλήγω να διαγράψω την εφαρμογή λόγω όλων των σφαλμάτων που έχει. Ελπίζω το παιχνίδι να ενημερωθεί σύντομα, γιατί το χρειάζεται απεγνωσμένα.
ΚΑΛΑ το παιχνίδι είναι κάπως σαν τα Pokemon Ruby & Spahare & Emeled i Παιζόταν όπως πολλά άλλα άλλα παιχνίδια Pokemon.. κυρίως προκαλεί το Thouse 3 Were First που έπαιξα..& Ακόμα και τώρα, αν έχω χρόνο..μπορώ να παίξω στο Android αλλά Λίγη επιπλέον ταλαιπωρία.. Τέλος πάντων, είναι διασκεδαστικό να παίζεις...
gg
Ακόμη και μια διασκεδαστική στιγμή, δίνω σε αυτό ένα 10 στα 10 επειδή εσείς δουλέψατε σκληρά για αυτό και το ήξερα ότι σας ευχαριστώ που μας δώσατε αυτό το παιχνίδι και παρακολουθήστε κάθε σεζόν της τηλεοπτικής σας εκπομπής αντίο σ 'αγαπώ
Carrom Pool: Disc Game खेलकूद kpr
Εύκολα το καλύτερο παιχνίδι για κινητά που έχω παίξει ποτέ. Αυτό είναι ένα πλήρες παιχνίδι που μπορείτε να κυριαρχήσετε χωρίς να ξοδέψετε χρήματα και δεν υπάρχει ενοχλητικός "μετρητής ενέργειας" που να σταματά τον χρόνο παιχνιδιού σας όπως το 99% άλλων παιχνιδιών για κινητά παρόμοια με αυτό. Αν σας αρέσουν τα παιχνίδια Pokèmon της παλιάς σχολής, θα το λατρέψετε.
Είναι ένα διασκεδαστικό παιχνίδι...αλλά πρέπει να διορθώσετε αυτό το σφάλμα φόρτωσης. Έχω δοκιμάσει διάφορους συνδυασμούς από την ανάγνωση άλλων λαών by-pass, αλλά θα λειτουργήσει τυχαία. Το παιχνίδι δεν θα φορτώσει αν δεν εμφανιστούν παιχνίδια στην κορυφή. Παρακαλώ διορθώστε το!
Γιατι δεν φορτονη
Είναι διασκεδαστικό για τα πρώτα σήματα, αλλά μετά γίνεται επαναλαμβανόμενο και βαρετό. Δεν υπάρχει κάτι νέο να κάνουμε. Οι εχθροί είναι πάντα καλύτεροι από εσάς. Και μέχρι να φτάσετε στον αρχηγό του γυμναστηρίου, οι μισοί από τους νεκρούς σας θαμπωθούν. Και πάρα πολλές ειδοποιήσεις. Το Bootcamp είναι 4 φορές πιο αργό από ό,τι αν πάτε και πολεμήσετε. Επεξεργασία: Με τη νέα ενημέρωση, λαμβάνω μια ειδοποίηση για να στείλω τους νεκρούς μου στο boot camp ΚΑΘΕ φορά που κλείνω το τηλέφωνό μου. Ακόμα κι αν δεν έχω ξεκινήσει το παιχνίδι εδώ και 4 μέρες. Νομίζω ότι ήρθε η ώρα.
Ουσιαστικά είναι Pokémon. Αυτό είναι ένα φανταστικό παιχνίδι! Προκλητική! Χωρίς διαφημίσεις. Το παιχνίδι είναι καλό χωρίς να χρειάζεται να ξοδέψετε χρήματα (Μπράβο στους δημιουργούς για αυτήν την πτυχή). Μακάρι περισσότερα παιχνίδια να ήταν έτσι. Πολύ Εθιστικό. Το μόνο αρνητικό μου σχόλιο είναι ότι τώρα έχω πονοκέφαλο μετά από περίπου 5 ώρες παιχνιδιού.
Rick and Morty: Pocket Mortys ব্যাজ muly
Λατρεύω την τηλεοπτική εκπομπή και μου άρεσε πολύ η ιδέα ενός παιχνιδιού για κινητά, αλλά δεν είναι αυτό. Πρώτον, δεν υπάρχουν σαφείς οδηγίες για το τι πρέπει να κάνετε, για παράδειγμα, δεν λέει πώς να δημιουργήσετε ή να ανεβάσετε το επίπεδο του νεκρού σας ή οτιδήποτε άλλο εκτός από το πηγαίνετε εδώ χτυπήστε αυτό και μετά πηγαίνετε εδώ και νικήστε αυτό. Δεύτερον και αυτό μπορεί να είναι ένα πρόβλημα, αλλά άφησα τα morty's μου να ανέβουν επίπεδο και όταν συνδεθώ για να ελέγξω δεν είναι πλέον εκεί και ακόμα δεν μπορώ να τα βρω ή να τα ξαναβάλω στο ενεργό μου κατάστρωμα
Αυτό το παιχνίδι ήταν πολύ καλό, ήμουν εθισμένος, αλλά τώρα έχει πολλά σφάλματα και για μένα δεν με αφήνει καν να μπω στον σωζόμενο κόσμο μου πια. Μην μισείτε την κολύμβηση ενηλίκων γιατί πιθανότατα δεν έχουν τον χρόνο να γυαλίσουν το παιχνίδι και να δουλέψουν στην εκπομπή τους, οπότε χαλαρώστε τους λίγο.
Είναι τόσο τόσο τόσο τόσο τόσο τόσο πολύ ωραίο το παιχνίδι μου αρέσει αυτό το παιχνίδι Pp
Το παιχνίδι είναι απολύτως εκπληκτικό, αλλά παίρνει μόνο 2 αστέρια λόγω των σφαλμάτων φόρτωσης που αναφέρουν άλλοι. Μου αρέσουν πολλές άλλες συσκευές που αντάλλαξαν και περιμένουν να συνεχίσουν το αρχείο αποθήκευσης μόνο για να ανακαλύψουν ότι χάνονται εκατοντάδες ώρες παιχνιδιού
Το έπαιζα πριν μερικούς μήνες και το κατέβασα ξανά σήμερα, αλλά όχι μόνο δεν με αφήνει να ανακτήσω την πρόοδό μου αλλά δεν με αφήνει καν να ξεκινήσω ένα νέο παιχνίδι γιατί έχει κολλήσει στην οθόνη ανάκτησης του παιχνιδιού... παρακαλώ βοηθήστε
Έπαιξα αυτό το παιχνίδι στο προηγούμενο τηλέφωνό μου για λίγο, τελείωσε ο χώρος και το απεγκατέστησα. Τώρα που έχω νέο τηλέφωνο, το εγκατέστησα ξανά. Το πρόβλημα είναι ότι δεν μπορώ να ξεκινήσω το παιχνίδι. Λέει ότι λείπουν ορισμένα στοιχεία και ότι πρέπει να ενημερώσω το παιχνίδι μου, ωστόσο, δεν υπάρχει διαθέσιμη ενημέρωση. Διορθώστε το και θα σας δώσω πέντε εκκινήσεις, γιατί μου αρέσει αυτό το παιχνίδι!
Μου άρεσε πολύ και ακόμα και σήμερα, αλλά αντιμετώπισα ένα πρόβλημα. Ενημερώνω αυτό το παιχνίδι σήμερα και όταν ξεκίνησα το παιχνίδι με έβαλε σε ένα παλιό save και οι νεκροί μου πριν είμαστε σε υψηλότερο επίπεδο από τώρα που είναι σε χαμηλότερο επίπεδο και επίσης νίκησα 3 μέλη του συμβουλίου αλλά τώρα λέει ότι νίκησα μόνο 2 και μου πήρε περισσότερο από μήνα για να τον κερδίσω. Παρακαλώ βοηθήστε με να το διορθώσω, καθώς δεν θέλω να χάσω το αποθηκευμένο παιχνίδι μου. Σας ευχαριστώ.
Σε κάνει να αγοράζεις πράγματα για να προχωρήσεις, αλλά κατά τα άλλα ένα δυνατό παιχνίδι Όπως το pokemon, αλλά ο Rick and Morty. Αξιοπρεπή χειριστήρια, αλλά περισσότερες φωνητικές γραμμές θα ήταν ωραία. Το multiplayer φαίνεται ότι θα είναι ισορροπημένο, αλλά υπάρχουν μερικά περίεργα διακριτικά. Πρέπει ακόμα να προσπαθήσουμε. Οι αγορές καμπάνιας δεν επηρεάζουν τους πολλούς παίκτες.
Έπαιξα πολύ αυτό το παιχνίδι, είχα μια σειρά από Mortys που επέστρεψαν για να παίξουν αφού δεν ήμουν ενεργός για μερικές εβδομάδες και με αποκόμισε από τον λογαριασμό μου όχι μόνο επειδή ο λογαριασμός μου δεν ήταν πλέον εκεί προσπάθησα να επαναφέρω το παιχνίδι για να συνδεθείτε αλλά λέει ότι έχω επιστρέψει στο lvl 6 με 4 Mortys και μάλιστα έβαλα κάποια χρήματα σε αυτό το παιχνίδι σε περίπου 20$, αλλά ακόμα
Το παιχνίδι είναι διασκεδαστικό με πολλές δυσλειτουργίες και καθυστερήσεις για να ξεπεραστούν και δεν έχει γίνει τίποτα για να λυθεί το πρόβλημα
Einai xalia
Δεν είναι δυνατή η αναπαραγωγή σε πολλές συσκευές ακόμα και αν είναι αποθηκευμένο στο gplay. Οι χαρακτήρες δεν μετακινούνται μέσα από άλλους χαρακτήρες στην πόλη. Δεν μπορώ να παίξω και εκτός σύνδεσης. Απλά κακοφτιαγμένο παιχνίδι τύπου pokemon.
καλό παιχνίδι, ένα μειονέκτημα είναι ότι πάντα κολλάει κατά τη φόρτωση, διορθώστε αυτό Παρακαλώ και θα λάβετε ένα ευχαριστώ πέντε αστέρων.