(iOS) Cooking Sweet : Home Design, Restaurant Chef Games токени за генериране на кодове за измама
Feb 17, 2022 12:44:47 GMT -8
Post by abpapisfiperch on Feb 17, 2022 12:44:47 GMT -8
------------------------------------------
▶▶▶▶ Cooking Sweet : Home Design, Restaurant Chef Games ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Cooking Sweet : Home Design, Restaurant Chef Games IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ токени за генериране на кодове за измама ▞▞▞
▞▞▞ Cooking Sweet : Home Design, Restaurant Chef Games 2022 version ▞▞▞
Der
Criminal Case Sarguzasht swr
Забавно е да играеш, когато се хванеш
Cooking Sweet : Home Design, Restaurant Chef Games Simulatsioonmängud rnoq
Наистина харесвам тази игра....
Тази игра се забавя...когато натиснете върху елемент за сервиране. Трябва да го докоснете повече от веднъж. Тази игра е бавна...и изключително разочароваща. Губите, защото играта не може да продължи.... изтриване на 👎👎👎
готино 😉
משחק גרוע
Готино
Здравейте! Наистина ми харесва да играя тази игра, обичам както декорацията, така и готвенето. но се чудя дали ще има някакви актуализации за новата сграда, тъй като вече приключих, закупих всички декорации. Благодаря ти!
Това е комбинация от това, което харесвам в една игра, слава на създателя.
Толкова добра игра обичам я!
Пътят към много реклами. Ресторант за бързо хранене содови пръчици. Много залепване се случва, трябва да докоснете 2/3 пъти, за да стартирате. Къде е този видеоклип за гледане без реклами мога да го намеря.
Играта замръзва много. Освен това се радвам, че го добавих.
Изискан
Всъщност това е много хубава игра. Предлагам на всички ви да инсталирате тази игра
Той няма добавки, наистина е добър и забавен. Давам му 5 звезди, трябва две
Страхотна игра! Но къщата за декорация, която идва след Beach Resort, все още е заключена. Не се появяват неща в списъка със задачи. Използвах също бутона „изтегляне на всички активи“, но изглежда не работи.
Бързо лесно забавление. Готвене и декориране. Искам да видя как ще изглежда играейки за известно време, опитайте, обзалагам се, че и вие ще харесате 💕.
Брилянтна игра, време е и благодаря за готвене сладко
Дори не ми се е налагало да играя тази игра...не бих преминала към никакви задачи. Какъв срам! Наистина искам да играя.
Страхотно!!!! Обичам предизвикателствата!!!!
Страхотно трябва да бъде много бързо
Една от любимите ми игри, но когато премина ниво 18 в ресторанта на рамен, играта замръзва и въпреки че я преминах, никога не мога да премина към следващото ниво, моля, поправете това!!
Това е добра игра, но ако не сервирате храната навреме, те просто си тръгват
Страхотна игра, но ще ми хареса, ако мога да играя
ДО СЕГА ОБИЧАМ ТАЗИ ИГРА ГРАФИКАТА СА СТРАХОТНА
Cooking Sweet : Home Design, Restaurant Chef Games Simülasyon jve
Тази игра е толкова забавна и можете да събирате звезди, за да направите дома си по-добър.
Cooking Sweet : Home Design, Restaurant Chef Games Симулятори vunw
Добра игра без оплаквания
Моля, поправете играта си. Сега съм в кухнята и имам толкова много звезди, за да украся кухнята, но тя е празна и не мога да украся вместо това.
Добро и лесно просто готвене
Отнема твърде много време за зареждане, трудно ми беше да играя тази игра
Много прекрасна игра Защото в тази игра ние ремонтираме къщата и обичам да проектирам къщата, която искам да опитам веднъж Играйте и направете къщата си красива Благодаря ви, че правите такива прекрасни игри ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ ❤️❤️❤️
Промяна на моя рейтинг. 2 поради толкова трудно време, което имах дори от поддръжката на клиенти, защото не можах да презаредя играта си, въпреки че записах във Facebook И се свързах с телефона на приятелите си. Похарчих близо $100 за тази игра...вероятно свърши, така че съм доста разстроен от тази липса на грижа за хората, които са играли играта толкова дълго.
Cooking Sweet : Home Design, Restaurant Chef Games Simulaatio iba
Забавно.....помага при мисленето за бързи доставки. Добра игра.
Мразя тази игра, както и другата игра. Не съм щастлив. Твърде бързо. Клиентите идват твърде бързо.
Не мога да ви кажа колко е прекрасна тази игра, думите ми не излизат тази игра е страхотна 👍 👏
Страхотна игра - обичам да печелите звезди за украса с играта за готвене - тя се променя за веднъж, по-добре тогава да обедините 3 блока заедно, за да украсите, както всички други игри.
Нещо не е наред със суши бара ниво 10. Не идва клиент. Как мога да победя нивото? Надявам се, че можете да го поправите.