Post by abpapisfiperch on Feb 17, 2022 13:06:05 GMT -8
------------------------------------------
▶▶▶▶ My Factory Tycoon - Idle Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ My Factory Tycoon - Idle Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ mod περισσότερα όλα ▞▞▞
▞▞▞ My Factory Tycoon - Idle Game 2022 version ▞▞▞
Δεν μπορώ να λάβω διακριτικά αναβάθμισης, μπορεί να προχωρήσω. Παιχνίδι χωρίς νόημα.
Κάνοντας αυτό μόνο για τους πολύτιμους λίθους
Βγάλε τα ηλίθια που αιωρούνται από το πρόσωπό μου lol
Μου πρόσφερε 200 σε νόμισμα παιχνιδιού σε 5 αστέρια
গুড
Αυτό το παιχνίδι είναι τόσο διασκεδαστικό και η τιμή των μηχανών είναι πολύ χαμηλή. Μου αρέσει αυτό
My Factory Tycoon: juego inactivo Simulación emsh
Ολ
Αυτό το παιχνίδι είναι το όνομά σου 🤣🤣🤣🤣😜 επιχείρηση 🤣 ish ish
Αυτό το παιχνίδι είναι πολύ καλό, μου αρέσει απολύτως που ξεκίνησα πριν από λίγα λεπτά και είμαι ήδη σε εκατομμύρια
Δροσερός
Είναι εντάξει
Καλό αλλά κάπως βαρετό
Ωραίο αδρανές παιχνίδι...πολλά κλικ από νωρίς..αλλά αν αυτός είναι ο τύπος παιχνιδιού σας, αξίζει τον κόπο
Είναι διασκεδαστικό να πας όταν επιβιβάζεσαι
Είναι ένα αρκετά διασκεδαστικό παιχνίδι, χωρίς υπερβολικές διαφημίσεις. Δοκιμάστε το, ίσως σας αρέσει! (Παίρνει 4 αστέρια γιατί προσωπικά δεν μου αρέσει όταν το παιχνίδι είναι ξαπλωμένο αντί να στέκεται)
Πραγματικά ωραίο παιχνίδι, είναι μια πολύ καλή στιγμή που το λατρεύει
Λατρεύω το παιχνίδι
Είναι ένα πολύ ωραίο παιχνίδι και είναι επίσης παιχνίδι εκτός σύνδεσης. Όταν είστε εκτός σύνδεσης, συλλέγει επίσης νομίσματα που συλλέγονται στο αναγνωριστικό σας
αν σας αρέσει να παρακολουθείτε διαφημίσεις, αυτό το παιχνίδι είναι για εσάς. Παρακολουθώ περισσότερες διαφημίσεις από το πραγματικό παιχνίδι.
Πολυ οραιω παιχνειδι
Πολύ κακό.
Ακαθάριστο
🎉🎉
Το παιχνίδι είναι πολύχρωμο, διασκεδαστικό και εθιστικό. Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να αναβαθμίσετε/προσαρμόσετε τα εργοστάσιά σας. Η παρακολούθηση διαφημίσεων είναι χρήσιμη αλλά δεν αναμένεται ποτέ. Το μόνο μου παράπονο είναι ότι δεν μπορείτε να αλλάξετε το χρώμα του δέρματος ή των μαλλιών του αφεντικού σας avatar.
Το καλύτερο παιχνίδι ποτέ χωρίς διαφημίσεις μόνο προαιρετικές και δεν είναι πολύ χρονοβόρο. Συνολικά εξαιρετικό παιχνίδι και θα το συνιστούσα στους φίλους μου.
Μου άρεσε πολύ το παιχνίδι, αλλά τώρα από το πουθενά κάποιο σφάλμα έκανε το παιχνίδι να σταματήσει να κερδίζει στο παρασκήνιο. Τώρα κάθε φορά που συνδέομαι όλα τα εισοδήματα τίθενται στο μηδέν.
Rick and Morty: Pocket Mortys Simulácie jkq
Είναι ένα καλό παιχνίδι, αλλά τελικά είναι ένας ακόμη κλώνος μεγιστάνας. Πατήστε πολύ για να κάνετε κάτι. Πληρώστε πραγματικά χρήματα για να το επιταχύνετε. Μη πρωτότυπο.
My Factory Tycoon - Idle Game Simulasi ggwc
Απλά ένα ωραίο απλό παιχνίδι πραγματικά, αξίζει να το κατεβάσετε στα μάτια μου
Απογοητευτικό παιχνίδι όπου το ρελαντί δημιουργεί το 1/10 της ταχύτητας σε σχέση με όταν η οθόνη είναι ενεργοποιημένη. Συνεχή αναδυόμενα παράθυρα με επιλογές για να κάνετε αγορές που είναι εύκολο να κάνετε λάθος κλικ.
Εξαιρετικό παιχνίδι. Διασκεδάστε παίζοντας στην πρώτη προσπάθεια.
Πολύ παιχνίδι, πολύ παιχνίδι
Το χειρότερο που παίχτηκε ποτέ
Αυτό το παιχνίδι είναι βαρετό
Πολύ ωραίο παιχνίδι που το κάνει και για δωρεάν πετράδια lol
Το καλύτερο παιχνίδι όλων των εποχών γιατί υπάρχουν νέα πράγματα κάθε φορά που επίσης τα γραφικά είναι φοβερά. Το παιχνίδι δεν γίνεται βαρετό ακόμη και όταν νυστάζετε. Του δίνω 10/10
Σούπερ εθιστικό παιχνίδι, αλλά μερικές φορές είναι λογικό αλλά και πάλι υπέροχο παιχνίδι..😍
My Factory Tycoon - Game nhàn rỗi Mô phỏng kuc
Καλό παιχνίδι αδρανούς κλικ.
Αυτό είναι θεός
Αυτό είναι ένα παιχνίδι bakwas
Τηλειοοοοοοοοοο
Χα! Πολύ βαρετό παιχνίδι 😕😕😕😕
جيدة
Μόλις άρχισα να παίζω, αλλά μέχρι στιγμής το παιχνίδι είναι ένα καλό time killer. Χρειάζεστε περισσότερο χρόνο για να παίξετε πριν πείτε περισσότερα για αυτό.
Προοδεύετε τρελά αργά και η αναμονή για ώρες για να ξεκλειδώσετε ένα νέο τμήμα στο εργοστάσιό σας είναι η χειρότερη απόφαση.
My Factory Tycoon - Klikkauspeli Simulaatio fgxy
Απλό, με αστεία, δημιουργικά γραφικά. Αλλά η πρόοδος επιβραδύνεται πολύ νωρίς, βαρέθηκα πριν ξεκλειδώσω την Περιοχή 2.
Αυτό είναι καλό
Σούπερ παιχνίδι και πολύ καλό αυτή τη στιγμή
Μου αρέσει πολύ αυτό το παιχνίδι, υπάρχει μόνο ένα πρόβλημα που με πονάει τα δάχτυλά μου να κολλάνε συνέχεια ταινία, βρες έναν τρόπο να το σταματήσω εκτός από το ότι μου αρέσει πολύ το παιχνίδι
Φαίνεται πολύ περιττό και άσκοπο παιχνίδι. Τα γραφικά και το στυλ τέχνης είναι ευχάριστα